Gjendet një trup i pajetë në lumin Vardar

Tetovë, 3 gusht – Ne lumin Vardar pranë fshatit Radiovc të Tetovës është gjetur një trup i pajete i gjinisë mashkull.

Për momentin në vendngjarje kanë mbërritur zjarrfikësit për nxjerrjen e trupit dhe policia që po kryhen hetimet për të kuptuar shkaqet e vdekjes së personit në fjalë. Për momentin nuk dihet identiteti dhe mosha e viktimës që është gjetur në ujërat e lumit Vardar.