Ganiu në homazhe te varrezat e viktimave të Lubotenit

Shkup, 12 gusht – Në 20 vjetorin e masakrës së Lubotenit, bashkë me familjarë të dëshmorëve, veteranë e invalidë të luftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, përfaqësues qeveritarë, si dhe me kryetarin e Shoqatës së Veteranëve të Luftës Fazli Veliun-Daja, sot kryetar i komunës Çair, Visar Ganiu, bëri homazhe dhe vendosi lule tek varrezat e viktimave të kësaj masakre.

Viktimat e Lubotenit dotë ngelin në kujtimet tona përgjithmonë ndërsa falë tyre, lirinë po e gëzojnë pasardhësit tanë.

Në 20 vjetorin e masakrës së Lubotenit, bashkë me familjarë të dëshmorëve, veteranë e invalidë të luftës së Ushtrisë…

Posted by Visar Ganiu on Thursday, 12 August 2021