Futbollisti Tetovar Ard Kasami i cili mbron ngjyrat e ekipit Struga Trim Lumi prononcohet përpara ndeshjes kundër Renovës!

Futbollisti Tetovar Ard Kasami i cili mbron ngjyrat e ekipit Struga Trim Lumi prononcohet përpara ndeshjes kundër Renovës!

“E njohim mirë kundërshtarin, e dimë se me çfarë skuadre kemi të bëjmë punë. Vijmë nga një rezultat pozitiv, ashtu që edhe atmosfera në skuadër është shumë pozitive në prag të këtij takimi. Si skuadër neve çdoherë futemi në fushë për të luftuar për pikët maksimale dhe shpresoj të kthehemi në Strugë me rezultat pozitiv”.

Ndeshja në mes dy ekipeve shqiptare Renovës dhe Struga Trim Lumi do zhvillohet të dielën në Tetovë ora 17!

Rreth nesh

Adresa
8 Udarna Brigada
Shkup – RMV-të, 1000

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM