Fotografitë spektakolare tregojnë reshje meteorësh

Shiu vjetor i meteorëve arriti kulmin të enjten në mbrëmje. Këtu janë disa nga fotot më të mira.

E enjtja e kaluar ishte kulmi i shiut vjetor të meteorit Perseids.

Nëse shikoni drejt qiellit në një zonë me pak ndotje, do të kishit një shans të mirë për të dalluar njërin ose tjetrin yll që binte.

Fotografë të shumtë janë vënë në pritë tashmë.

Këtu është një përzgjedhje e fotografive dhe videove mbresëlënëse të marra gjatë shiut meteor të këtij viti gjatë ditëve të fundit. /Telegrafi/