Foto tronditëse nga shtëpia ku mbeti e vdekur Elmira Sefo, shkëmbi i madh që çau çatinë

Siç vumë re në vend dhe sipas banorëve vendas, një shkëmb i madh nga kodra ra mbi shtëpinë ku ndodhej Elmira Sefo dhe familja e saj.

Mediat nga Stolaci ku u vra Elmira Sefo raportojnë se tashmë policia, mbrojtja civile, vendasit, të gjithë janë në këmbë.

Sipas banorëve të zonës, një shkëmb i madh nga kodra u shemb mbi shtëpinë ku ndodhej Elmira, prindërit dhe motra e saj.

Ajo iu nënshtrua plagëve të marra në spitalin Dr. Safet Mujic të Mostarit.

Prindërit dhe motra e Elmirës pësuan lëndime të lehta dhe u dërguan në spital.

Mbi çatinë e shtëpisë ishte vendosur najloni për të mbuluar vrimën nga shkëmbi që ra nga kodra.

Vendasit në këtë vend kanë frikë nga tërmetet e reja dhe rëniet e gurëve të rinj.