Flying Spur Mulliner është sedani më luksoz i Bentley

Bentley Flying Spur Mulliner ka mbërritur si një version edhe më luksoz i sedanit tashmë fantastik, dhe debutimi i tij është caktuar për Javën e Makinave në Monterey.

Brenda, Mulliner ofron tetë kombinime me tre ngjyra. Dizajni i quajtur Acot përfshin një kombinim të lëkurës blu Imperial, lëkurës së devesë dhe zbukurimit të bardhë. Dy opsionet e mbetura janë Flair dhe Sirius.

Pasagjerët e sediljeve të pasme kanë tavolina në dispozicion të tyre.

Edhe çelësi është zbukuruar me lëkurë dhe vendoset në një kuti të punuar me dorë me të njëjtin kombinim ngjyrash.

Ky është modeli i parë Mulliner i disponueshëm me një veturë shtytëse hibride.

Konsumatorët mund të zgjedhin motorin V9 2.9-litra me ndihmë elektrike, një kombinim që jep 536 kuaj fuqi dhe 750 Nm çifte rrotulluese, dhe gjithashtu ofron një V8 4.0-litër twin-turbo që zhvillon 542 kuaj fuqi dhe 770 Nm.

Më i fuqishmi është motori 6.0 twin-turbo W12 që ofron 626 kuaj fuqi dhe 900 Nm çifte rrotulluese. /Telegrafi/