Flasin drejtuesit e Barcelonës: Të gjitha transferimet do të regjistrohen deri të shtunën

Drejtuesit e Barcelonës kanë premtuar se të gjitha transferimet do të zyrtarizohen deri në ditën e shtunë.

Ndonëse po paraqiten telashe gjatë rrugës, për shkak të mbipopullimit të skuadrës.

Tashmë duket se nuk ka më vend për panikë, pasi, me gjasë, situata është marrë në kontroll nga krerët.

Katalunasit janë duke tentuar që t’i kryejnë disa shitje në mënyrë që të lirohet hapësira për lojtarë të rinj dhe të ketë stabilitet financiar.