Fillon bekatonizimi i rrugës prapa shkollës fillore në Bukoviq

Shkup, 1 gusht – Komuna e Sarajit, në krye me kryetarin Blerim Rexhepi vazhdon me investime kapitale në infrastrukturë. Proekti i rradhës është bekatonizimi i rrugës prapa shkollës fillore në Bukoviq. 

Apelojmë banorët e kësaj rruge që paraprakisht të kyçen në rrjetin e kanalizimit dhe mos të shfaqen pengesa gjatë punimeve.