Fazli Veliu del i pari nga mbledhja në Reçicë, dukej i shqetësuar

Tetovë, 4 tetor – Në Reçicë të Vogël ende po zhvillohet takimi mes kreut të BDI-së dhe anëtarëve tjerë nga grupi i ashtuquajtur “Grupi i zjarrit”.

Në takim edhe pse pa paralajmërime, erdhi edhe Fazli Veliu. Ndonëse erdhi i fundit, Fazli Veliu doli i pari nga mbledhja ndërsa gjatë daljes është parë i nervozuar dhe i shqetësuar.

Ai nuk është ndalë të flet para kamerave. Takimi vazhdon

https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/845691923119968/