Është parandaluar një zjarr në Grupçin, intervenime edhe në Brodec dhe Shipkovicë

Tetovë, 9 gusht – Zjarrfikësit e Tetovës dje parandaluan që zjarri të mbërrijë afër fshatit Grupçin me intervenim prej disa orëve. Zjarri shpërtheu rreth pres 17, ndërsa është lokalizuar rreth orës 20.

“Me intervenim të shpejtë dhe të fuqishëm nga ana e shumë ekipeve nga Njësia Territoriale Zjarrfikëse, popullata lokale dhe policët nga stacioni policor është shuar zjarr i madh pyjor i cili e rrezikonte fshatin”, deklaroi Uka Aliti, komandant i Njësisë Territoriale Zjarrfikëse të Tetovës.

Paraprakisht gjatë ditës zjarre në ambiente të hapura janë lokalizuar në ataret e fshatrave Brodec dhe Shipkovicë.