Disa njësi policore tërhiqen, protestuesit shpërndahen

Shkup, 5 Korrik – Policia i ka arrestuar disa prej protestuesve të cilët më herët kanë shembur gardhin para Kuvendit dhe kanë hedhur gurr në drejtim të policisë dhe godinës së Kuvendit.

Pas më shumë se gjysmë ore tenision e përplasje e shtyerje me kordonin policor, policia më në fund ka arriturqë ti shpërndaj protestuesit  nga obori i Kuvendit.

Për dallim nga ditët tjera, dhjetëra protesues sonte kanë shkaktuar incidente duke u përplasur me policinë, duke hedhur mjete piroteknike dhe koktej molotovi drejt Kuvendit dhe kordonit policor.

Nga përplasjet e dhunshme disa policë janë lënduar, ndërsa dhjetra protesues tashmë janë arrestuar nga policia.