Dezinfektohet dhe pastrohet tërësisht parkingu te Sh.F. Liria

Shkup, 4 gusht – Ekipet e punës të Komunës së Çairit gjatë ditës së sotme realizuan aksionin për pastrimin, larjen dhe dezinfektimin e tërësishëm të parkingut tek krahu i rrugës “Cvetan Dimov”, në afërsi të SHFK “Liria”.

“Aktivitetet e tilla do t’i vazhdojmë edhe në lagje të tjera të Komunës së Çairit”, bënë të ditur kryetari i komunës Çair, Visar Ganiu.//Zhurnal.mk

✅Ekipet e punës të Komunës së Çairit gjatë ditës së sotme realizuan aksionin për pastrimin, larjen dhe dezinfektimin e…

Posted by Visar Ganiu on Wednesday, 4 August 2021