Dënim me 10 vite burg, për ushtarët që refuzojnë të luftojnë

Trupat ruse që refuzojnë të luftojnë në Ukrainë, mund të dënohen me 10 vite burg.

Mediat e huaja, bëjnë me dije se ky ligj u nënshkrua nga presidenti rus Vladimir Putin të shtunën dhe është miratuar nga parlamenti, raportojnë mediat e huaja.

Sipas asaj që raportohet, shumë ushtarë kanë refuzuar të luftojnë përballë Ukrainës, ndërsa disa po largohen nga vendi për të shmangur dërgimin me forcë në Ukrainë, raporton Sky News.