Dalin përgjimet skandaloze te Valencia, aty ku presidenti i klubit kërcënon Carlos Solerin me vrasje

Një stuhi po shpërthen në Valencia pasi kanë dalë një sërë audio regjistrimesh, në të cilat presidenti Anil Murthy flet për të ardhmen e klubit, skuadrën dhe trajnerin.

Regjistrimet u botuan në gazetën Superdeporte dhe Murthy deklaroi kushtin që do të pranonte në mënyrë që të lejonte Carlos Soler të largohej nga klubi.

“ Carlos (Soler) e ka të qartë se dëshiron të largohet dhe ju duhet ta respektoni atë”, thotë ai.

“Carlos ka familjen e tij, ai dëshiron të largohet me marrëdhënie të mira dhe ai dëshiron që familja e tij të jetë në gjendje të dalë në rrugë”.

“Ai dëshiron që familja e tij të jetë mirë, por unë i them të më bëjë një ofertë, sepse nëse ikën falas në janar do ta vras ​​në media”.

“Do të fus 100 mijë euro për ta vrarë”.

“Duhet të sillni para. Keni dalë nga akademia dhe klubi ka investuar tek ju”, dëgjohet më tej ai.

E ardhmja e Gayas

Murthy më pas vazhdoi të deklarojë se ai po bën plane në rast se Jose Luis Gaya largohet nga klubi.

“(Gaya) ka qenë këtu për shumë vite”, shpjegoi ai.