Çmendet moti në Greqi, breshëri me madhësinë e një topi tenisi

Breshër i fortë ka rënë të enjten në bashkitë e njësisë rajonale Serres në Greqi, duke shkaktuar dëme në të mbjella dhe dëme në banesa.

Sipas mediave vendase, breshëri ra pasdite në Sfelinos dhe në zonat e komunave Nea Zichni dhe Amfipolis.

Proti, Alistrati, Lefkothea dhe Stacioni Aggista janë disa nga fshatrat e prekur nga breshëri, ndërsa janë thyer edhe disa xhama.