Çka paralajmëron Adnan Azizi nga Lëvizja Besa?

Shkup, 6 gusht – Përmes një statusi ne rrjetin social facebook, drejtori i Hekurudhave të Maqedonisë, Adnan Azizi, ka shkruar se gjithë jetën e tij si heronj të vërtetë i ka parë ata njerëz që e duan punën dhe dijnë të punojnë.

Më tej, Azizi vazhdon duke thënë se ditët në vijim do ndajë me opinionin zhvillimet pozitive në transportin hekurudhor. Për çfarë zhvillimesh, se çfarë ka ndodhur në Hekurudhat e Maqedonisë ngelet të presim e të shohim deri në paraqitjen e radhës të drejtorit Azizi.

“Gjithë jetën i kam parë si heronj të vërtetë të gjithë ata njerëz, që e duan punën dhe dinë të punojnë.
Ditëve në vijim do ti ndajë bashkë me ju zhvillimet pozitive ne transportin hekurudhor.
Ai që bën planin e punës dhe që ka synim atë ta realizojë, ka një veti që e nxjerr përtej edhe në çastet e vështira të jetës”, ka shkruar Azizi.