Cilat janë shenjat më introverte të Horoskopit

Të gjithë i njohim. Atyre u pëlqen të punojnë nga shtëpia, preferojnë të qëndrojnë dhe të shikojnë një film sesa të dalin në një klub apo restorant, ata shpesh anulojnë daljet: ata janë introvertët tanë të preferuar. Në një botë që pothuajse na detyron të jemi socialë, të qënit introvert shpesh perceptohet si një dobësi dhe për ata që nuk janë aq të kënaqur me shprehjen dhe bashkëveprimin me të tjerët mund të jetë mjaft e vështirë dhe stresuese.

Sigurisht që përvojat dhe mjedisi në të cilin rritet dikush luajnë një rol në zhvillimin e këtij tipari. Por yjet, shenja e Horoskopit dhe sundimtari i planetit të tij gjithashtu luajnë një rol. Pra, nëse ju ose dikush juaji i përket njërës prej shenjave të mëposhtme, ndoshta ky është një shpjegim për sjelljen tuaj introverte.

Demi

Sundimtari i kësaj shenje është Afërdita dhe elementi i tij është Toka, që do të thotë se ai është besnik, i qetë, i durueshëm. Në të njëjtën kohë ai është kokëfortë dhe këmbëngulës. Demi, ndonëse duket social dhe ekstrovert, mban mendime që e shqetësojnë dhe do t’i shprehë vetëm kur të ndiejë se është koha e duhur. Atij i pëlqen të mblidhet në shtëpi, por gjithashtu do të dalë për një kafe të relaksuar.

Gaforrja

I ndjeshëm dhe me humor, Gaforrja sundohet nga Hëna dhe për të zbuluar atë që ndjen dhe mendon se duhet t’ju ​​besojë. Ai nuk i pëlqen konfliktet dhe preferon qetësinë, kështu që ai i fsheh mendimet e tij nga kushdo që me të vërtetë nuk ndihet i afërt me të. Ai preferon të përgatisë shtëpinë e tij dhe të gatuajë për të dashurit e tij sesa të dalë jashtë.

Peshqit

Ndoshta shenja më introverte. Ata sundohen nga Poseidoni dhe shpesh humbasin në mendimet dhe imagjinatën e tyre. Me shumë mundësi, atyre nuk u pëlqen të flasin vazhdimisht dhe të dalin vazhdimisht. Ata nuk do t’ju mohojnë një dalje, por më e mira e tyre është të qëndrojnë në shtëpi dhe të shprehen artistikisht.