Çfati fati! Shenjat që do bëjnë namin në Shtator, qenka muaji i parave…

Astrologe Meri Shehu ka treguar se çfarë rezervon fati për shenjat e horoskopit. Në parashikimin e saj tw fundit nw lidhje me çfarw kanw rezervuar yjet pwr ju ajo u shpreh se, Shtatori do të jetë një muaj i qetë, krahasuar me muajin që sapo lamë pas. “Një muaji Gusht, me pushime, por të lod.hshëm do t’ia zërë vendin Shtatori, një muaj i këndshëm, më i qetë dhe më i sigurt. Kjo për faktin se planeti Afërditë do na japë siguri në aspektin emocional dhe ekonomik. Deri në mes të Shtatorit do të kemi de.bate, të cilat duhet t’i shm.angim për t’i bërë gjërat më pak të vështira”, tha Shehu. Më poshtë gjeni renditjen, duke filluar nga shenjat më pak të favorizuara:ADVERTISING

Peshqit Do kenë keqku.ptime deri në mes të Shtatorit, por më pas do marrin forcë miqësitë dhe dashuritë. Mesi i dytë i Shtatorit do të jetë më i kënaqshëm.

Virg.jeresha Do të ekspozohen para disa energjive jo komode për ta, në çështjet ekonomike dhe në sqarime me partnerë në biznes apo çift. Do harx.hojnë pak energji me de.bate në 10-ditëshin e parë të këtij muaji.

Bricjapi Mund të themi që duhet të jenë të vëmendshëm me familjarët dhe në çështjet e pronësisë, von.esat do t’i sjellin pak vës.htirësi. Periudha pas 20 Shtatorit premton për ta. Do ndryshojnë shtëpi dhe do merren me mobilime.

Gaforrja Fundi i muajit do t’i gjej shumë romantikë dhe të dashuruar, mund të marrin një lajm të mirë. Duhet të presin fundin e Shtatorit që gjërat të qartësohen dhe të bëhen më serioze. Ajo që duhet të kenë kujdes në deb.atet me eprorët që mund t’i lod.hin gaforret të cilat mund të kenë edhe ndryshime pune.

Luani Janë në një pozicion komod deri këtu, por energjia e hënës së re në dash do t’i japë shumë forcë për të bërë ndryshime të mëdha radikale. Përb.alljet derisa të lehtësohen këto gjëra do të jenë të forta. Do të kenë avantazhe në shumë fusha, plus që mund të vlerësohen më shumë apo ndonjë rritje page.

Binjakët Janë në këtë pozicion sepse Afërdita futet në shenjën e tyre. Të gjitha ska.ndalet që kanë përj.etuar ndoshta do t’i shpërblehen.

Duhet të jenë të vëmendshëm sepse keqku.ptimet dhe ska.ndalet mund t’i shoqërojnë. Në emër të fitimit ata mund të kenë edhe humbje, por do ta marrin veten në fund të Shtatorit.

Shigjetari Përveç keqku.ptimeve çdo gjë do të shkojë mirë. Do të ketë vlerësime në lidhje me punën dhe ka.rrierën. Do të ketë edhe shpenzime të tepërta, nese do bëjnë blerje duhet të kenë shumë kujdes.

Ujori Janë në këtë pozicion sepse do të zbulojnë marrëveshje të fsh.ehta që mund të th.uren në kurriz të tyre apo edhe të të tjerëve. Mund të bëhen pak më sociale dhe kjo do t’i ndihmojë për të zënë një punë më të mirë dhe paqja dhe dashuria do të afrohen në jetën e tyre.

Peshorja I’u jepet mundësia për lidhje të reja apo bashkëpunime të reja. Mund të kemi një fejesë apo martesë, do të kenë vendimmarrje shumë të rëndësishme në jetën e tyre.

Akrepi Afërdita do jetë përballë shenjës së tyre dhe ato do të kenë bashkëpunime të mira. Nëse shma.ngin keqku.ptimet në fillim të muajit ata do të kenë stabilitet. Do të plotësohet një dëshirë e madhe e tyre këtë muaj.

Demi Afërdita do jetë në shenjën e tyre gjatë gjithë muajit. Afërdita në shenjën e tyre mund të bëjë mrekulli.

Dashi Janë në muajin e ditëlindjeve të tyre. Afërdita i la dashët, por i ka dhënë shumë benefite. Do të kenë fillime të reja dhe bashkëpunime.