Bota - Page 819

Njëzet persona nga Kranjë dhe Arvatë me enterokolit, është kryer kontroll, ndalohet uji për pije

Njëzet persona nga fshtrat Kranjë dhe Arvati në Resnjë, kanë kërkuar ndihmë mjekësore me simptome të enterokolitit (ndezje e zorrëve të trasha dhe të holla), pas çka ekipe të Qendrës për shëndet publik – Manastir, Inspektorati sanitar dhe shëndetësor shtetëror dhe Agjencia për ushqim kanë kryer kontroll të ujit për pije në këto fshtra.