Bota - Page 635

Historia e një mitomaniaku

… E gjithë historia fillon nga këtu. A ju ka rastisur ndonjëherë të bisedoni me dikë që ju lë përshtypjen se jeton në një botë ireale dhe gjithçka thotë, duket e pavërtetë apo e ekzagjeruar? A keni pasur ndonjëherë të bëni me dikë që duket i mistershëm dhe asgjë nga çfarë thotë rezulton të jetë