Bota - Page 629

Trump, Putin: Marrëveshja për Sirinë, shpëton shumë jetë dhe është “e jashtëzakonshme”

Presidenti amerikan, Donald Trump, tha të shtunën se marrëveshja me presidentin e Rusisë, Vladimir Putin, për Sirinë, do të shpëtojë shumë jetë të njerëzve, pasi të dy liderët u takuan në samitin Azi – Paqësor, ndërsa presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, vlerësoi se marrëveshja është “jashtëzakonisht e rëndësishme”.

Propozohet ligji që të dënohen këmbësorët me celularë në dorë duke ecur në trotuar

Një urdhër i “hutuar në këmbë” që mund të bëhet ligj në Çikago do të shihte që këmbësorët të gjobiten deri në $ 500 për shëtitjet e pakujdesishme me sytë e tyre të fiksuar në një ekran të celularit. “Epo njerëzit ecin në trafik kur nuk po i kushtojnë vëmendje”, i tha një këmbësorë NBC