Category archive

Bota - page 473

Posted on në kategorine Bota

Puigdemont ka udhëtuar në Bruksel

Një zyrtar i Qeverisë spanjolle në kushte anonime ka njoftuar se presidenti i larguar i Katalonjës, Carles Puigdemont, ka udhëtuar në Bruksel. Pala tjetër deri tani nuk e ka konfirmuar këtë informacion. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Bota

Janë vjedhur stoli ari dhe 50.000 denarë në një shtëpi në rrugën “Pehçevska” në Shkup

Katërdhjetë e pesëvjeçari V.N. nga Shkupi mbrëmë në polici ka paraqitur se në shtëpinë e tij në rrugën “Pehçevska”, nga ana e dy kryesve të panjohur është kryer vjedhje e rëndë, me ç’rast janë marrë stoli të ndryshme të arit dhe 50.000 denarë, me çka kryesit janë pajisur me dobi pronësore kundërligjore prej rreth 270.000… Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Bota

Mot i lig në Gjermani dhe Çeki

Stuhia Hervart, e shoqëruar me erë të fuqishme dhe reshje të rrëmbyeshme të shiut, prej herët në mëngjes goditi disa pjesë të Gjermanisë veriore dhe Çekisë, duke shkaktuar ndërprerje të furnizimit me energji elektrike dhe probleme në komunikacion. Vazhdo të lexosh

Shko lartë