Burri përdor veturën e tij Passat për të transportuar divanin e madh, por gjobitet nga policia

Me dyert e pasme të hapura dhe në mes të ditës, policisë nuk iu desh shumë kohë për të vënë re se diçka nuk ishte në rregull me VW.

Skena e çuditshme është filmuar në fillim të kësaj jave në Galatia, Rumani.

Passat është një veturë e madhe, por jo mjaft e madhe për të gjithë divanin.

Me dyert e pasme të hapura dhe me veturë në mes të ditës, policisë nuk iu desh shumë kohë për të vënë re se diçka nuk ishte në rregull me VW.

Oficerët e policisë ndaluan menjëherë shoferin dhe i dorëzuan gjoba në vlerë prej 210 dollarë, që janë disa herë më shumë para sesa ai do të paguante për shpenzimet e transportit.