Bogoev shpërngulet te Doganat

Shkup, 25 gusht – Pas përfundimit të mandatit, kryetari aktual aktual i Karposhit, Stefan Bogoev, duhet të bëhet drejtor i Drejtorisë së Doganave, përcjell FLAKA.

Bogoev konfirmoi për Focus se ky pozicion po diskutohet, por, siç thekson ai, vendimi përfundimtar duhet të merret nga Qeveria.

Përndryshe, ky vendim duhet të zyrtarizohet pas zgjedhjeve lokale, në të cilat Dushko Veskovski, drejtor i ujësjellësit të Shkupit, do të kandidojë për kryetar të Karposhit.

Deri kohët e fundit, drejtor i Doganës së Maqedonisë ishte ish -deputeti dhe ministri Goran Sugareski, i cili dha dorëheqjen nga kjo pozitë pasi paraqiti kandidaturën për kryetar të Prilepit.

Sot, Sugarevski ishte një nga 12 kandidatët e sapo promovuar për kryetarë nga LSDM, së bashku me Aleksandar Filipovski në Aerodrom, Nenad Kociq në Veles, etj.