BMW M8 e re – vjen më e fuqishme dhe më ‘brutale’ se më parë

Ata që janë bërë pronarë të BMW M8 Competition dhe për ndonjë arsye duan më shumë fuqi, mund t’i drejtohen akorduesit M-Power.

Motori 4.4-litërsh i BMW-së V8 me dy turbo në M8 zhvillon 625 kuaj fuqi dhe akorduesi gjerman G-Power ka nxjerrë energji shtesë prej saj.

G8M Hurricane RR është emri për një M8 të përmirësuar me kolektorë më të mëdhenj të marrjes, komponentë me të fuqishëm të motorit dhe një sistem shkarkimi prej çeliku inox dhe një njësi ECU të rimodeluar, dhe rezultati përfundimtar është fuqia totale prej 887 kuaj fuqi dhe 1.049 Nm të çifte rrotulluese.

Oferta do të përfshijë gjithashtu një version RS pa përbërës të falsifikuar të motorit, i cili do të zhvillojë 828 kuaj fuqi, por që të dy do të kenë një kapak karboni dhe një spoiler të madh të pasmë. Gjithashtu, të gjitha veturat do të lyhen me ngjyrë portokalli. /Telegrafi/