Berdyansku po digjet, forcat ruse bombardojnë rezervuarët e benzinës në portin ukrainas

Porti i Berdyanskut po digjet, ku mediat ukrainase raportojnë se kjo po ndodh si pasojë e sulmeve ruse që kanë bombarduar rezervuarët e benzinës.

Pamje amatore shfaqin zjarr dhe tym të zi duke u ngritur në ajër. Se për çfarë bëhet fjalë shikoni videot e publikuara më poshtë.