Bashkimi bën fuqinë, bashkëpunimet muzikore që po bëjnë namin këtë verë

Artistët këtë sezon veror kanë vendosur të bashkojnë forcat për këngët e tyre të reja. Shumë prej tyre kanë sjellë bashkëpunime si me artistë shqiptarë e ndërkombëtarë dhe këngët menjëherë janë kthyer në hite.

Mes tyre përmendim Elvanën në bashhkëpunim me Innën dhe Sickotoy, Tayna me L’Algerino, Dhurata Dora me Noizyn etj.

Më poshtë ju sjellim një listë me bashkëpunimet e këtij viti.