Bad News Eagles luajnë sot përballë Enternal Fire

Bad News Eagles do të luajnë sot ndeshjen e parë në kuadër të turneut “IEM ROAD TO RIO 2022”.

Ndeshja do të fillojë në orën 11:00, sipas kohës sonë lokale.

Në këtë sfidë ekipi kosovar do të luajë vetëm në një terren dhe kushdo që triumfon aty është fitues i sfidës.

Sfida mund të ndiqet drejtpërdrejt në Twitterin e streamer-it të njohur, Ernest Xhoci.