ASH caktoi kandidatin e saj për kryetar të Dibrës

Shkup, 01 gusht – Kryesia e degës së Aleancës për Shqiptarët propozoi doktorin e njohur, Bekim Pocesta si kandidat i mundshëm për kryetar të komunës së Dibrës.

“Dr. Bekimi është i njohur në mbarë trevën tonë e më gjerë për kontributin e tij të jashtëzakonshëm si mjek i palodhur në shërbim të shëndetit të qytetarëve . Ai shquhet për punën, profesionalizmin, sjelljen dhe ndershmërinë gjatë dhe jashtë ushtrimit të këtij profesionit sa të vështirë, po dhe aq fisnik.

“Dr. Bekimi është i njohur në mbarë trevën tonë e më gjerë për kontributin e tij të jashtëzakonshëm si mjek i palodhur në shërbim të shëndetit të qytetarëve . Ai shquhet për punën, profesionalizmin, sjelljen dhe ndershmërinë gjatë dhe jashtë ushtrimit të këtij profesionit sa të vështirë, po dhe aq fisnik.

Po ashtu theksohet se Dr. Bekimi shquhet për modestinë dhe sinqeritetin që e karakterizon, ndërsa ndryshimi do të vijë edhe në Dibër.