Arta Bajrami,këngëtarja që nuk e humbi asniherë origjinalitetin e saj

Kur përmendet emri “Arta Bajrami”,shum e shumë gjenerata kujtojnë këngët e saja të suksesshme prej fillimit të karrierës saj muzikore.

Hitet e saja të një pasnjëshme të realizuara në përpikmëri duke i’u përshtatur admiruesve të saj e sollën atë ku është edhe sot,pra një këngëtare mjaftë të suksesshme dhe shum të kërkuar gati se nga gjitha moshat.

Përveç hiteve të saja dhe bashkpunimeve me artistë të tjerë,ajo nuk i’la anash në asnjë moment edhe festivalet e ndryshme si në Kosovë ashtu edhe në Shqipëri.

Poashtu ajo është mjaftë e kërkuar në mbrëmje të ndryshme rinore,dasma dhe ahengje të ndryshme gjithandej ku ka shqiptarë.

Së fundi ka realizuar edhe baladën “Meshire S’Dua”,ku edhe pse ska shum ditë që është plasuar në treg,ka arritur shumë klikime ,gjë që nuk është fare për t’u habitur ky faktë,sepse gjithë e njohin Artën për realizime të këngëve të sukseshme.