Arsovska vazhdon me shkarkimin e drejtorëve që vet i emëroi, këtë herë ishte radha e NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”

Shkup, 12 shtator – Qyteti i Shkupit ka shkarkuar Zllatko Perinskin, drejtor i NP “Ujësjellësi dhe Kanalizim” përshkak veprimit të tij në një procedurë tenderi për miliona euro, transmeton Zhurnal.

“Përshkak përpjekjeve për ndikim të cilat konsiderohen për tendencë e cila vërteton dyshimet bazë të Qytetit të Shkupit për ndikim dhe veprim i papërshtatshëm në procedurë për përzgjedhjen e kryerësit të tenderit me vlerë 136 milion euro, Perinski është shkarkuar të premten më datën 9 shtator”, thuhet në kumtesën e Qytetit të Shkupit./Zhurnal.mk