Arrestohet një person për zjarret në Radovish

Shkup, 6 gusht – Policia arrestoi I.O. nga fshati Topolnicë në Radovish në lidhje me zjarret në fshatrat Pogulevo dhe Damjan.

“I.O. pasi ka vënë re punonjësit e policisë, ka tentuar të ikë, por është kapur, arrestuar, ndërsa rasti po pastrohet.

Përndryshe, në zonën e Radovishit, disa metra larg, kanë shpërthyer tre zjarre, nga të cilët ai në fshatin Pogulevo është shuar, afër fshatit Parnalija dhe Supurge është lokalizuar, ndërsa në hyrje të fshati Damjan, po merren masa për shuarjen e tij”, thonë nga Ministria e Brendshme.