Arifi: Rrisim cilësinë e mësimdhënies në shkollat tona

Tetovë, 5 gusht – Shkolla fillore “Rexhep Voka” në Shipkovicë të Tetovës, është furnizuar me tabela të mençura dhe projektorë, përcjellë Zhurnal.

Për këtë njoftoi kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi.

Ajo bëri të ditur se digjitalizimi i procesit edukativo arsimor rritë cilësinë e mësimdhënies në shkollat tona.

https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/posts/6276024232438410