Ambasadori austriak Vucas vizitoi zjarrfikësit e Austrisë

Shkup, 7 gusht – Ambasadori i Austrisë në vend Georg Vucas mbrëmë e vizituan kampin e ekipeve austriake për mbrojtje nga zjarret, të cilët janë përfshirë në shuarjen e stihisë së zjarreve në rajonin e Dellçevës dhe të Pehçevës.

Siç kumtoi DMSH në profilin e tij në Fejsbuk pjesëtarët e kontingjentit austriak për mbrojtje nga zjarret pas 20 orë udhëtim, derisa akoma po përgatitej kampi i tyre ekipet tashmë janë shpërndarë dhe kanë dalë në terren për të shuar zjarrin.

Në publikim shtohet edhe se është paralajmëruar se edhe një ekip tjetër nga Austria që mbrëmë është nisur drejt vendit me pajisje shtesë të specializuar për zjarrfikës.