Aksidentin rrugor në Rosoman / Një person me lëndime më të rënda, ndërsa tre me lëndime më të lehta

Rosoman, 8 gusht – Një person ka marrë lëndime më të rënda, ndërsa tre janë me lëdnime më të lehta në aksidentin i cili sot pas orës 12 ka ndodhur në Rosoman, midis një automjeti motorik për udhëtarë “pasat” me targa të Velesit dhe automjet policor “jeti”

Mjeku kujdestar i Ndihmës së Shpejtë Kavadar, mjeku Ratko Gërkov, për MIA-n tha se dy prej personave që janë lënduar më lehtë janë nëpunësit policorë, një police dhe një polic. Të katër personat janë dërguar në spitalin e Kavadarit.