Aksident i frikshëm në garat me motoçikleta, gjithçka përfshihet nga zjarri

Një aksident i frikshëm ka ndodhur në garat me motoçikleta.

Në garat e Moto 2 në Portugali, në një pistë të rënduar nga shiu, nuk munguan aksidentet.

Pista pa një numër pilotësh të humbin kontrollin dhe të dalin nga pista.

Një nga motoçikletat madje u përfshi nga zjarret duke bërë që të intervenohet me urgjencë.

Canet, Beaubier, Ogura, Augusto Fernandez, Arbolino, Chantra, Arenas, Lowes, Corsi e Acosta u përfshinë në aksident.