Ahmeti takon tenorin Ramë Lahaj

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti ka takuar tenorin e famshëm shqiptar Ramë Lahaj.

Kreu i partisë më të madhe shqiptare tha se ka qenë një kënaqësi të priste tenorin Ramë Lahaj për një bashkëbisedim të shtruar mbi të gjitha temat.

“Faleminderova Ramën për kontributin e tij në shënimin madhështor dhe meritor të 20 vjetorit të Marrëveshjes paqësore të Ohrit dhe i urova shëndet e suksese edhe më të mëdha në karierë” deklaroi Ahmeti.

Rama sipas liderit Ahmeti tha se ishte rreshtuar me dy ushtritë tona çlirimtare, të Kosovës dhe atë kombëtare duke kontribuar kështu edhe në arritjet më të mëdha të kombit tonë, ndërsa sot po prek majat e artit ndërkombëtar.