AC Schnitzer ka përgatitur një paketë të veçantë pajisjesh për 35 vjet akordim të modeleve BMW

Akorduesi i famshëm AC Schnitzer po feston 35 vjetorin e punës në modelet BMW dhe kjo po shënohet përmes një pakete të veçantë me pajisje.

Akorduesi do të ofrojë paketën e përditësimit 35 vjeçar që përfshin një ndarës përpara dhe parvaz në të zezë me shkëlqim, si dhe ngjitëse AC Schnitzer 35 vjet.

Të gjithë aksesorët tregohen në BMW Seria 3 Touring, Seria 4 Convertible dhe Seria 5. Seria 3 e bardhë në foto ka gjithashtu një ndarës përpara, pragje dhe ngjitëse 35 vjet. Seria 3 Touring ka dy grupe të ndryshme rripash që përmirësojnë më tej pamjen.

Seria 4 “shijon” të njëjtat ndryshime duke përfshirë ndarjen e re të përparme, pragjet dhe ngjitësit, si dhe të njëjtin grup rrotash që shihen në versionin e stacionit të Serisë 3.

Seria 5 ka përfituar me më së shumti përmirësime, dhe përveç ndarjes dhe parvazeve të reja, ka edhe elementë të ridizajnuar spoilerin e përparmë.

AC Schnitzer ka shitur komponentë për BMW, MINI dhe Toyota që nga viti 1987 dhe ka bërë emër me paketat e tij të shkëlqyera të akordimit.