A mundet që një NISMO GT-R, Acura NSX Type S, ose C8 Corvette “t’ia dalin në një përballje me Porsche 911 Turbo S”?

Acura NSX Type S, Nissan GT-R Nismo, Porsche 911 Turbo S dhe Chevrolet Corvette Stingray janë katër nga makinat me performancë më të shpejtë dhe më emocionuese në treg, por cila prej tyre është më e përshtatshme për një gjë të tillë?

Për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje, djemtë në Throttle House i vendosën këta të katër kundër njëri-tjetrit për një seri garash në Willow Springs International Raceway në SHBA.

Së pari, “numrat”.

Duke filluar me GT-R Nismo, ai është i pajisur me një V6 3.8-litërsh me turbo me 592 kf dhe 652 Nm çift rrotullues, që do të thotë se përputhet shumë mirë me Acura NSX Type S që ka një V6 3.5 litra me dy turbo, tre motorë elektrikë dhe prodhon një fuqi të kombinuar 600 kf dhe 667 Nm.

Kryesuesi i “paketës” është gjenerata 992, 911 Turbo S me 3.8 litra turbo me 640 kf dhe 800 Nm.

Sa i përket C8 Corvette, ajo është e pafuqishme në krahasim me pjesën tjetër, e vlerësuar me 495 kf dhe 637 Nm.