A mund të dalloni pesë yjet e fshehur midis luleve në 20 sekonda?

Ju mund të keni sytë e një skifteri nëse mund të dalloni pesë yjet midis këtyre luleve në më pak se 20 sekonda.

Shtrati i ndërlikuar i petaleve rozë dhe të bardhë ofron kamuflazhin perfekt për format e fshehura.

Fotografia e bukur mund t’ju habis lehtësisht, pasi tregon qindra lulëzime të mbivendosura që fshehin pesë yje mes tyre.

Ngacmimi i shkëlqyer i trurit u krijua nga karikaturisti viral hungarez Gergely Dudas, i njohur më mirë si Dudolf. Ai sfidon rregullisht fansat që të testojnë aftësitë e tyre me enigma me tema të ndryshme në blogun dhe faqen e tij në Facebook.

Krijuesi është i njohur për vizatimet e tij të vështira në stilin Where’s Waldo dhe kjo skenë verore nuk bën përjashtim. A keni arritur t’i dalloni ato? Rreth skenës së luleve në vende të ndryshme janë pesë yje rozë dhe të bardhë të mbjellë mes luleve.