A janë të kombinueshëm Gaforrja dhe Virgjëresha në një marrëdhënie?

Si dy nga shenjat më të rezervuara të zodiakut, Gaforrja dhe Virgjëresha do të përplasen me njëri-tjetrin për një kohë përpara se njëra prej tyre të bëjë një lëvizje.

Ata të dy preferojnë të njohin njëri-tjetrin në një nivel më të thellë dhe ta marrin atë ngadalë.

Mund të mos jetë aq intensive dhe e zjarrtë sa çiftet e tjera të zodiakut, por thjesht mund të funksionojë. Përputhshmëria e Gaforres dhe Virgjëreshës tregon pse ky çift emocional dhe i bazuar punon si çift.

“Kjo do të ishte një marrëdhënie e dashur dhe edukative”, thotë astrologia Theresa Reed për Bustle. “Të dyja shenjat janë kujdestare, kështu që ata janë në shtëpi me njëri-tjetrin. Gaforrja e ndjeshme e ndihmon Virgjëreshën të hyjë në kontakt me ndjenjat e tyre dhe praktika e bazuar e Virgjëreshës i jep Gaforres sigurinë që ata dëshirojnë”.

Një marrëdhënie Gaforre-Virgjëreshë është ajo që astrologia Amber Kalm e sheh mjaft shpesh. Mjaft e çuditshme, këto të dyja nuk bëjnë saktësisht përputhjen e përsosur të zodiakut në sipërfaqe.

Gaforrja është një shenjë e ndjeshme e ujit që ndryshon vazhdimisht, ndërsa Virgjëresha është një shenjë e besueshme – dhe jashtëzakonisht gjykuese – e tokës.

Por sipas Kalmit, pavarësisht dallimeve të tyre, këta të dy duket se gravitojnë drejt njëri-tjetrit edhe si miq edhe si partnerë romantikë.