11 tetori – dita e kryengritjes popullore ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Shkup, 6 tetor – Dita e Kryengritjes Popullore – 11 Tetori (e martë) është ditë jopune për të gjithë qytetarët, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve ua uroi Ditën e Kryengritjes Popullore.