Zykaj: Brukseli i kënaqur me fitoren e Macron, në qershor pritet lajm i mirë për Maqedoninë e Veriut

bruksel, 28 Prill – Në emisionin Klan Debat, korrespondentja e Klanit Erisa Zykaj nga Brukseli tha se:

”Fitorja e Macron fitore e madhe për Evropën, ai e do Evropën në të njejtin nivel me SHBA-në si në digjitalizim dhe gjitha sferat tjera, Brukseli është shumë i kënaqur me zgjedhjen e tij në krye të Francës. Prandaj ai tha se duhet ta formojmë një Evropë më të fuqishme, ai mund të jetë një Merkel i dytë për Evropën, por lidhur me zgjerimin ka kapacitet të gjatë presidencës franceze sepse në Qershor ai dëshiron të japë një lajm të mirë për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut”.