Zjarr në afërsi të Kombinatit të Duhanit, po digjen barakat e vjetra

Shkup, 19 shtator – Paraditen e sotme shpërtheu një zjarr në afërsi të Kombinatit të Duhanit përballë Drejtorisë së të Ardhurave Publike, informuan për MIA-n nga numri 112 për raste urgjente.

Nga atje thonë se sipas gjitha gjasave po digjen barakat e vjetra të braktisura dhe se janë njoftuar të gjithë kompetentët. Tashmë po intervenohet në zjarrin