Zhduket një person në Prizren

Një femër ka njoftuar se një person është larguar nga shtëpia më datë 06.09.2022.  

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, rasti ka ndodhur në Prizren.

Tutje në raport bëhet e ditur se raportuesja ka informacione se personi I zhdukur gjendet në Tiranë.

“Ankuesja femër kosovare ka njoftuar se viktima mashkull kosovar është larguar nga shtëpia me datën 06.09.2022 dhe e njëjta ka informacione se ai gjendet diku në Tiranë.