Zhduket një grua në Mitrovicë

Një grua është zhdukur në Mitrovicë më 30 shtator.

Rastin në polici e ka raportuar burri i saj, i cili ka thënë se bashkëshortja e tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Sipas policisë, rasti është duke u hetuar nga njësitet relevante.