Vendoset shiriti i sigurisë për rreth Komunës së Leposaviqit

Policia e Kosovës e ka vendosur shiritin e sigurisë për rreth Komunës së Leposaviqit.

Gjatë tërë ditës ka pasur tensione në Veriun e Kosovës.

Kryetarët shqiptarë të zgjedhur në komunat veriore shkuan në zyrat e tyre.
Por kishte përpjekur nga serbët lokalë që të pengoheshin.

Për këtë ka pasur edhe përleshje në mes njësiteve policore dhe protestuesve.