Vdes në Prishtinë një ushtar rumun i KFOR-it

KFOR-i njoftoi se gjatë ditës së djeshme, të hënën, në Prishtinë ka ndërruar jetë një ushtar i misionit të KFOR-it. Vdekja e tij nuk ishte e lidhur me detyrën si ushtarak.

Komandanti i KFOR-it, gjeneralmajor Ferenc Kajari, ngushëlloi familjarët dhe miqtë e ushtarakut, i cili i përkiste kontingjentit rumun të KFOR-it.

“Në emër të të gjithë ushtarëve të KFOR-it të NATO-s shpreh ngushëllimet e mia të sinqerta. Zemra ime është tek familja dhe miqtë e ushtarit të ndjerë dhe për të gjithë kontingjentin rumun të dislokuar në Kosovë. NATO vajton humbjen e një ushtari dhe ne jemi këtu për të mbështetur të dashurit dhe miqtë e tij. Bashkëluftëtarët e tij, marinarët dhe avionët vazhdojnë misionin e tyre të guximshëm të mandatit të OKB-së”, thuhet në deklaratën e gjeneralmajor Kajari.