Vazhdon cirku/ Arsovska paralajmëron drejtorët: Ose dorëhiquni, ose do t’ju shkarkoj!

Shkup, 13 shtator – Danella Arsovska sot ka njoftuar se u ka ofruar të japin dorëheqje të gjithë drejtorëve në ndërmarjet publike të Qytetit të Shkupit ose në të kundërtën do t’i shkarkojë, informon Zhurnal.

Arsyeja për këtë sipas saj është mos puna dhe mos respektimi i udhëzimeve nga Qyteti i Shkupit. Sipas saj, llogari drejtorët duhet të japin para qytetarëve e jo para kryetarit të partisë.

Vallë asnjë drejtor nuk është i aftë të kryejë punën e tij që Arsovska po i shkarkon? Vallë vetëm Arsovska është profesioniste e askush tjetër nuk di apo është ajo që nuk di të menaxhojë kryeqytetin../?Zhurnal.mk

https://www.facebook.com/ArsovskaDanela/posts/632915945127007