Ushtroi dhunë psiqike ndaj rejës, arrestohet vjehrra

Arrestohet vjehrra pasi ushtroi dhunë psiqike ndaj rejës. Një grua në Deçan është arrestuar dje, pasi dyshohet se ka ushtruar dhunë psiqike ndaj rejës së saj.

Në raportin e policisë thuhet se me vendim të prokurorit pas intervistimit palët janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.